Loading

Termeni și Condiții.

1.Acceptul

Site-ul www.hotelcupidonsaturn.ro este proprietate a SC HOTEL CUPIDON SA, cu sediul în Satrun Mangalia, CUI RO7814553, J13/4211/2008. SC HOTEL CUPIDON SA  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum  și Termenii și condițiile de utilizare, fară a fi nevoie de o notificare prealabilă.

Accesul, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www.hotelcupidonsaturn.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.

2.Conținutul

Este interzisă folosirea oricărui text, imagine sau material din acest site fară acordul scris al SC HOTEL CUPIDON S.A., toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. In cazul obținerii permisiunii de utilizare , persoana care utilizează materialele trebuie să respecte în tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

 

3.Rezervări

Pentru rezervării puteți folosi platforma disponibilă pe site, sau puteți contacta serviciul rezervări prin telefon: +40 241 751 168 , +40 770 771 352, sau e-mail:  rezervari@hotelcupidonsaturn.ro

Puteți utiliza sistemul de rezervări online pentru a verifica disponibilitatea camerelor. Tarifele afișate includ TVA.

Vă vom contacta pentru a confirma cererile de rezervare efectuate online.

Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări.

4.Tarife

In cazul ofertei generale dar și a ofertelor speciale, vor fi respectate condițiile de rezervare, plată, anulare, penalizare specificate în confirmarea de rezervare.

Pentru ca rezervarea să rămână valabilă, trebuie să respectați termenele referitoare la plata avansului. Neachitarea facturii proforme în termenele prevăzute duce automat la anularea rezervării.

După efectuarea plății, vă rugam să ne trimiteți dovada plății pe adresa de e mail:  rezervari@hotelcupidonsaturn.ro.

Nu se rambursează anularea sau modificarea rezervării. In caz de anulare indiferent de motiv, sau neprezentare, avansul deja încasat nu se returnează, fiind reținut cu titlu de penalități. Ulterior achitării facturii de avans, nu se acceptă diminuarea perioadei sejurului.

In cazul în care turistul își micșorează perioada de ședere în hotel, în timpul sejurului, se va achita întregul sejur comandat inițial.

In caz de neprezentare, camera va fi reținută doar pentru prima noapte de cazare, fiind anulată după această perioadă, fără un anunț prealabil. Rezervările sunt garantate până la ora 20.00 a zilei sosirii. Puteți anunța posibilă întârziere la numarul de telefon: +40 241 751 168

In cadrul fiecărei oferte există condiții specifice care le completează pe cele de mai sus.

Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.

Ofertă generală All-Inclusiv pentru sezonul 2019

Condiții de aplicare ofertă:

Serviciile de cazare se achiziționează împreună cu serviciile de masă.

Plata serviciilor trebuie să fie făcută în două tranșe:

Varianta 1 – Cel putin jumătate din valoarea serviciilor în 72 de ore de la emiterea facturii proforme, iar restul cel târziu la momentul cazării.

sau

Varianta 2 – Cel putin 20% din valoarea serviciilor în 72 de ore de la emiterea facturii proforme, iar restul cel târziu cu 15 zile inainte de data sosirii(check-in).

Neachitarea facturii proforme în termenele prevăzute anterior duce automat la anularea rezervării.

Plata rezervării se poate efectua prin virament bancar sau internet banking. Această plată este nereturnabilă. Nu se rambursează anularea sau modificarea rezervării.

Nu se acceptă modificări ale serviciilor deja comandate.

Ofertă rezervări timpurii All-Inclusive pentru sezonul 2019

Condiții de aplicare ofertă:

Serviciile de cazare se achiziționează împreună cu serviciile de masă.

Perioada șederii trebuie sa fie de minimum 5 nopți consecutive.

Rezervarea trebuie să fie făcută până la data de 31.12.2018.

Plata serviciilor trebuie să fie făcută în două tranșe. Cel putin jumătate din valoarea serviciilor în 72 de ore de la emiterea facturii proforme, iar restul cel târziu la momentul cazării.

Neachitarea facturii proforme în termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervării.

Plata rezervării se poate efectua prin virament bancar sau internet banking. Această plată este nereturnabilă. Nu se rambursează anularea sau modificarea rezervării.

Nu se acceptă modificări ale serviciilor deja comandate.

Facilități copii

Numărul maxim de persoane cazate într-o cameră este de 2 adulți și 2 copii cu vârsta de până în 16 ani. Nu se poate caza al treilea adult în cameră.

Nu sunt disponibile paturi suplimentare

Tariful pentru copii le oferă acestora cazarea și masa pe perioada șederii adulților.

In cameră cu doi adulți:

a) 1 copil între 0 – 6 ani neîmpliniți beneficiază de gratuitate la cazare si masă
b) 2 copii între 0 – 6 ani neîmpliniți beneficiază de gratuitate la cazare si masă
c) 1 copil între 6 – 16 ani neîmpliniți achită 60 lei/noapte
d) 1 copil între 6 – 16 ani neîmpliniți și al doilea între 0 – 6 ani neîmpliniți achită 60 lei/noapte
e) 2 copii între 6 – 16 ani neîmpliniți achită 120 lei/noapte

La cazarea copiilor se acordă un set de lenjerii.

La camerele Standard si Standard cu vedere la mare cazarea copiilor se va face pe canapeaua fixă din dotarea camerei, cu dimensiunile de 150/70 cm.

La camerele Superioare cazarea copiilor se va face pe fotoliul extensibil din dotarea camerei.

Camerele Economy au în dotare o platformă de 70cm lățime care poate fi folosită ca și pat pentru copii.

Nu se aplică regim single.

Finalizarea rezervării înseamnă acceptarea tuturor condițiilor menționate mai sus.

5. Cazarea

Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

Turiștii sunt obligați să certifice vârsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.

Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje până la momentul cazării.

Cazarea se face începând cu ora 17.00.

Eliberarea camerelor se face până în ora 12:00.

Serviciile de masă impreună cu accesul la piscină si plajă sunt disponibile incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii.Turiștii beneficiază de pranz si cină în ziua cazării și de mic dejun în ziua plecării. Cazarea se va face in functie de disponibilitatea camerelor, cel târziu până la ora 17.

Turistii trebuie să poarte brățara pe care o primesc în momentul sosirii pe toată durata sejurului. Brățara se predă la sfârșitul șederii.

Nu este permisă introducerea sau scoaterea din incinta restaurantului și a terasei a mancărurilor, băuturilor sau a veselei. Produsele oferite în sistemul „All Inclusive” se vor consuma în restaurantul complexului și în zonele desemnate, în perioada șederii. Este interzisă înstrăinarea produselor altor persoane care nu beneficiază de pachet. Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor „All Inclusive”. Activarea unei noi bratari implica achitarea unei taxe in valoare de 200 de lei.

Eventualele prelungiri sau late check-out se vor anunța la recepție cu cel putin 24 de ore înainte și se vor asigura în funcție de disponibilitate, contra cost.

Hotelul își rezervă dreptul de a alege pentru dumneavoastră etajul și poziția camerei în funcție de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastră.

6.Siguranța

Hotelul și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute, furate în incita hotelului, restaurantelor, barului, piscinelor.

Este recomandat ca bunurile de valoare să fie păstrate în seiful de la recepție.

Clientul este răspunzator față de hotel pentru daunele provocate celorlalți clienți, personalului hotelier, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului.

Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Hotel Cupidon va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Costurile pagubelor vor fi cele aflate în graficul de prețuri aflat la recepție, iar în lipsa pozițiilor respective se va aplica prețul stabilit de piață.

Distrugerile efectuate în cameră vor fi suportate de turist conform graficului de inventar prezent în fiecare cameră.Turistul are obligația de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea în aceleași condiții la plecare. Eventualele lipsuri sau degradări ale bunurilor din cameră, vor fi suportate de turist.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor deranjează alți clienți sau aduc prejudicii hotelului.

Orice incălcare a uzanțelor hoteliere sau normelor morale și de conviețuire socială, dă dreptul hotelierului să întrerupă contractul/cazarea, fără niciun preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel, restaurant, plaja clienții indezirabili.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul oaspeților noștri, independent de dorința lor, în cel puțin următoarele cazuri:

  • au părăsit incinta hotelului, fără să plătească pentru serviciile de care au beneficiat;
  • au produs degradări sau distrugeri;
  • au plecat cu obiecte care nu le aparțin și a căror contravaloare nu au plătit-o la recepție;
  • nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești Constanta.

Vizitele sunt permise doar in lobby in intervalul orar 7:00 – 22:00.

Persoanele nedeclarate și găsite în cameră duce la evacuarea tuturor ocupanților camerei.

Este interzisă folosirea dispozitivelor electrice de mare consum, astfel în cameră nu este permisă introducerea și folosirea următoarelor echipamente electrice: cafetieră, storcător fructe, fier de călcat, fierbător, cuptor microunde, reșou, orice alt echipament electric care poate provoca scurt-circuit.

Deținerea sau folosirea buteliilor de gaz este strict interzis.

Folosirea aparaturii interzise în cameră duce la evacuarea imediată din hotel.

Pentru orice ajutor legat de alimentația copiilor vă puteți adresa bucatăriei și barului.

Fumatul nu este permis în camere. Taxa de igienizare a camerei este de 150 lei.

7.Regulament intern

In cadrul Restaurantului Cupidon, masa este servită în sistem bufet, cu un meniu variat, preparatele având specific românesc și european. Preparatele includ: supe și ciorbe, aperitive, salate, preparate la grătar și cuptor, pește, garnituri și diverse preparate din legume, paste, fructe, preparate specifice de mic dejun, pizza, prăjituri, diverse dulciuri.

In timpul meselor sunt disponibile diferite băuturi alcoolice și non-alcoolice (bere, selecție de vinuri, băuturi spirtoase, sucuri, cafea, ceai, apă plată sau minerală).

Micul dejun se servește zilnic între orele 07:30 și 10:00, Prânzul între orele 12:30 și 15:00, iar Cina între orele 19:00 și 21:00. Se acordă alte gustări intre orele 11:30 – 12:30 și 18:00 – 19:00.

Turiștii beneficiază de pranz si cină în ziua cazării și de mic dejun în ziua plecării.

Lobby barul este deschis între orele 09:00 – 22:00. Aici se pot servi băuturi alcoolice si non-alcoolice (cocktailuri, bere, selecție de vinuri, băuturi spirtoase, sucuri, cafea, ceai, apă plată sau minerală). Produsele sunt oferite pentru a fi consumate in lobby, pe terasă cât și în zona piscinei.

Hotelul își rezervă dreptul de a decide asupra sortimentelor de băuturi și alimente pe care le va oferi turiștilor.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Parcarea autovehiculelor clienților hotelului este pusă la dispoziție în limita locurilor disponibile. Nu se percepe taxă, nu se rezervă și nici nu se asigură locuri de parcare. Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

Accesul la piscina hotelului este gratuit pentru clienții hotelului in intervalul orar 09.00 – 20.00. Nu se poate face rezervare de șezlong. șezlongurile sunt gratuite și oferite în limita disponibilității.

In pachetul All-Inclusive sunt incluse două șezlonguri pe plaja pentru fiecare camera. Se acordă sezlonguri pentru copii cu varsta de peste 6 ani cazati in camera cu doi adulti, care au achitat suma de 60lei/noapte/copil pentru serviciile all-inclusive.

8.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Datele cu caracter personal nu se stochează pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

Se iau măsurile necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Societatea noastră se obligă să nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, în afară de exceptiile reglementate și prevăzute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stochează într-o bază de date, protejată cu user și parolă.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infracțiune și se pedepsește ca atare.

9.Litigii

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului, prevazute în Termeni și Condiții, sunt guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile acestui site va fi soluționat  mai întâi pe cale amiabilă. In cazul în care nu se va ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța de judecată competentă.

10.Clauze finale:

Acest regulament poate suferi modificări fără o notificare prealabilă.

Nerespectarea regulamentului hotelului duce la refuzarea prestării de servicii către clientul în cauză.

Se consideră că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit, a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit.