Detalii contact 
Aleea Cupidon 3 Saturn

La 10 metri de mare

Bun venit la Hotel Cupidon

Cautare

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

Despre Hotel Cupidon

Bun venit la Hotel Cupidon

Hotel Cupidon este situat în centrul stațiunii Saturn, la 10 de metri de plajă, paralel cu țărmul mării, cu o capacitate de 200 camere dispuse pe parter și cinci etaje.

Situată lângă Mangalia, Stațiunea Saturn oferă o atmosferă de relaxare potrivită familiilor cu copii. Stațiunea dispune de numeroase restaurante, baruri, piscine, grădini de vară și parcuri de distracții.

Hotelul a fost renovat in 2020 si clasificat la 4 stele.

All Inclusive

Restaurant Cupidon

In cadrul Restaurantului Cupidon, masa este servită în sistem bufet, cu un meniu variat, preparatele având specific românesc și european.

Plaja Cupidon

9000mp

Plaja are o suprafață de 9000 mp. Fiecare camera are asigurate doua sezlonguri si o umbrela pe plaja. Pe plaja se afla un loc de joaca pentru copii si terenuri de sport, bar.

Piscina Infinity

Doua piscine, de adulti si copii

Hotelul dispune de doua piscine exterioare cu adancimi de la 90 la 140 cm.

Noua piscina este de tip Infinity si are vedere spre mare.

Lobby Bar

Barul este deschis între orele 09:00 – 22:00.

Aici se servesc: cocktailuri clasice, longdrinkuri, băuturi aperitive si spirtoase de import si autohtone (lichior, vermut, bitter, rom, coqnac, vodka, whiskey), bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apă plată si minerală. Apa plata, apa minerala, cafeaua, ceaiul si ciocolata calda sunt disponibile non-stop.

Ce spun clientii nostri

Testimoniale

Sorina acordat 5/5 stele

Locatia foarte buna, aproape de plaja, personal amabil, terasa mare cu priveliste spre mare, mancare buna, plaja privata!

Sorin

Adrian a acordat 5/5 stele

Foarte frumos! Pozitionarea hotelului, excelenta! Ne-am simtit foarte bine!

Adrian

Cecilia a acordat 5/5 stele

Curatenie,liniște, mancare foarte bună, personal foarte amabil. Voi reveni cu drag. Recomand

Cecilia

Cristina a acordat 5/5 stele

Mancare excelenta si diversificata, curatenie de nota 10, personal foarte amabil. Este a doua vara petrecuta la acest hotel. Voi reveni in fiecare an.

Cristina

Gabriel a acordat 5/5 stele

Hotel pozitionat pe plaja, camere curate, modern mobilate, ca de altfel intregul hotel, renovat de curand. Venim aici de 4 ani si de la an la an gasim inbunatatiri.[...] Foarte bun pentru familiile cu copii. Plaja generoasa a hotelului, bar pe plaja, sezlonguri si umbrele suficiente. Raportul pret-calitate este probabil cel mai bun de pe litoral.

Gabriel